Hoppa till sidans innehåll

Instruktioner till tipspromenad


-

 TIPSPROMENADEN

       

 

Tipspromenaderna som anordnas av Timmele GoIFs ungdomslag gav ungdomsverksamheten ett tillskott på drygt 15 000 kr år 2017. Alla familjer med barn i något av våra ungdomslag är med och anordnar en tipspromenad, oavsett antal barn som spelar. Om ni skulle få förhinder den gång ni tilldelats måste ni själva byta med någon annan familj. 

 

Att göra före tipspromenaden

 • 15 st frågor plus skiljefråga.Gör gärna blandade frågor. 

Tänk på att det är roligare att få många rätt. Någon fråga kan även passa barnen som går. Frågorna ska skrivas ut i 2 exemplar. Ett som sätts upp längst tipspromenadsvägen och en som sätts i den röda pärmen som finns i tipspromenadshyllan.  Denna pärm ska ställas på bordet jämte skiljefrågan. 

 • Ordna med hembakat till fikat (ca 50-60 personer).
 • Nycklar till Idrottens Hus, kassaskrin och tipspromenadvinster hämtas hos Elin Dungel (Tid för dig) Gårdavägen 4, Timmele.
 • Växelpengar finns i kassaskrinet. 

 

Under tipspromenaden

 • Tipspromenadsakerna finns i en låda som står i hyllan märkt med tipspromenaden i det lilla rummet till höger precis innanför entrédörren. 
 • Promenadrundan går i samhället. Det finns snitslar och hållare för frågorna uppsatta. Var i god tid så att ni hinner sätta upp frågorna. Om ni inte själva brukar gå tipspromenaden så gå gärna en gång innan det är er tur att anordna tipspromenaden. 
 • Starttid för tipspromenaden är mellan 10.00 -11.30.
 • Brygg kaffe och blanda saft (finns i kylskåpet). Mjölkpaket finns i kylskåpet. Försäljning av fika: Kaffe och kaka, 20 kr och Saft och kaka, 10 kr. Det finns en prislisa/skylt att sätta fram.
 • Sälj startlappar: Vuxen (gula lappar) 20 kr och barn (rosa lappar)10 kr. Prislista/skylt finns att sätta fram.
 • Fyll i lappen gå 8 av 10 ggr, Skriv upp namn och sätt kryss i rutan för datum. Ni som har de första gångerna, glöm inte att erbjuda detta (de kostar inget extra). 

En vinstdragning på dessa kommer att ske under sista tipspromenaden vid fikat, tre priser i vuxenklassen delas ut.

I rummet finns det också en stor svart tavla. Denna ställer ni upp på gaveln (utomhus) på altanen. När ni rättat noterar ni antalet rätt på tipslappen, i närheten av det nummer som står på, klipp av så att antal rätt och nummer syns och sätt upp resultaten på tavlan direkt. Tejp finns i lådan. Skriv antalet rätt på den lilla lappen du klipper av OCH på lappen som är kvar så har ni koll på antalet rätt. 

Efter tipspromenaden:

Fyll i formuläret med rätt svar och vinnare (finns i blå lådan). 

Ni som har sista gången skriv även vinnarna för gå 8 av 10. Formuläret lämnar ni till Ulricehamns Tidning (det finns en brevlåda utanför om det inte är öppet). Alternativt kan ni skicka motsvarande information till This is a mailto link

 • Säg till om något är på väg att ta slut!
 • Dela ut priserna till dem som har vunnit. Tre vuxenpriser (presentkort på ICA) och tre barnpriser (kontanter i varsitt kuvert). 
 • Se till att alla saker ni använt åter hamnar i lådan/skåpet (även kaffet).  
 • Nyckel, priser och pengar lämnar ni tillbaka hos Elin Dungel. 

Har ni några frågor angående tipspromenaden kan ni ringa

 Matilda Karlsson 41123, 0736235856 eller Elin 0702032955 

Uppdaterad: 27 APR 2019 18:52 Skribent: Matilda Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Timmele GOIF
Plantvägen 6
52372 Timmele

Besöksadress:
Plantvägen 6
52372 Timmele

Kontakt:
Tel: +4632130333
E-post: This is a mailto link

Se all info