Hoppa till sidans innehåll

Här kan du som förälder se vad som förväntas av dig och ditt barn när hen spelar i Timmele GoIF.

Som förälder till barn som spelar i Timmele GoIF vill vi att du tar del av innehållet i Timmele GoIFaren, läs den och prata med ditt barn vad som står i den.

Timmele GoIF är en ideell förening och som medlem åtar du dig några uppdrag per år. Det är både roligt och lärorikt att hjälpa till! Vi ser att det skapar en fin gemenskap i klubben.

10ggr på våren och 10 ggr på hösten arrangerar ungdomssektionen Tipspromenader i Timmele, du som förälder (ihop med ditt barn) kommer att få hjälpa till, tillsammans med minst en annan familj, med att göra frågor och fixa fika ca en gång per år. Det delas ut informationsblad om detta till barnen i god tid. I denna informationsblad finns detaljerad information om vad och hur man skall göra och vem man kan kontakta om man har funderingar.

När barnen spelar hemmamatcher hjälps föräldrar till att ordna och sälja fika.

Vartannat år har Timmele GoIF loppis ihop med Equmenia kyrkan där vi ibland behöver lite extra hjälp med att plocka/bära/sälja grejor.

När vi har våran ungomscup, UBAB-cupen, i juni behövs det föräldrar som står i kiosker, bakar, städar mm. Information sprids via respektive lags tränare.

Tack för att ni ställer upp!

Postadress:
Timmele GOIF