Medlemskap

Timmele GoIF är en ideell förening vars ekonomi är beroende av medlemmarnas bidrag.

För aktiva spelare är det obligatoriskt att betala både medlems- och deltagaravgift.

Var med och stöd vår förening - bli medlem!

Stödjande medlem    100 kr
Familjekort                250 kr

Timmele aktiverar många ungdomar i fotbollen, har en fantastisk handikappverksamhet, både dam och herrlag och många ideellt arbetande personer. Vi samarbetar med Hössna (herr) och Södra Ving (dam). På ungdomssidan samarbetar vi med Redväg, Hössna och Södra Ving.
Vi har även ett samarbete med Ulricehamns Kommun där personer med funktionsnedsättning ges möjlighet att komma ut i arbetslivet med stöd av en handledare. De arbetar som vaktmästare i Idrottens Hus.

Vi har en fantastisk Idrottsplats med fina områden runt omkring. Det arrangeras tipspromenader, loppis, cuper, bingo, olika aktiviteter för samhället m.m. Med andra ord en förening där det händer något hela tiden.

Om du vill stödja Timmele GoIF så kan Ni även:
* Använda Team Sportias klubbkort när Ni handlar där och uppge att ni vill stödja Timmele
   GoIF
* Uppge Timmele GoIF som förening när Ni spelar på Svenska Spel  (gräsroten)
* Uppge Timmele GoIF när du är bingolottoprenumerant
   Allt detta genererar pengar tillbaka till föreningen.

För att vi ska kunna göra ett medlemsregister behöver vi namn och personnummer på alla medlemmar i Timmele GoIF. Var god meddela detta vid inbetalning, tack!

Betala in på bg: 528-2348

Tack för att Ni stödjer Timmele GoIF!

Postadress:
Timmele GOIF